Szkolenie IG Śląsk
Izba Gospodarcza "Śląsk" zaprasza na dofinansowane
w 50% szkolenie:
Jak znaleźć i zatrzymać pracowników w restauracji.
Nowoczesna rekrutacja.
Trener: Rafał Pasenik – specjalista ds. HoReCa, posiada ponad 20-letnie doświadczenie w branży hotelarsko-restauracyjno-cateringowej oraz wieloletnie doświadczenie trenerskie.
Termin szkolenia: 19.09.2016 r. (poniedziałek) w godz.: 9:00-16:00
Miejsce szkolenia: Centrum Biznesu,Opole ul. Wrocławska 133 sala nr 1
Program warsztatu:
1. Rekrutacja – pokolenie Y
2. Rekrutacja i Employer Branding
3. Planowanie rekrutacji
4. Opracowanie procesu rekrutacji
5. Mój idealny kandydat
6. Miejsca i portale do poszukiwania pracowników
7. Prowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej
- wywiad kompetencyjny
- wywiad behawioralny
8. Pytania „klucze” podczas rozmowy
9. Pułapki podczas rozmowy z potencjalnym kandydatem
10. Derekrutacja
- rozmowa derekrutacyjna
- formy derekrutacji
- główne powody odejścia z pracy
11. Wprowadzenie pracownika na stanowisko pracy
12. Dopasowanie roli szefa w trakcie rozwoju kompetencji pracownika
13. Delegowanie poleceń
14. Budowanie samodzielnych członków zespołu nastawionych na współpracę
15. Prowadzenie odpraw i egzekwowanie powierzonych zadań
Cena szkolenia: 224,00 zł brutto (182,11 zł netto)
W ramach szkolenia zapewniamy:
- certyfikaty uczestnictwa
- materiały szkoleniowe, notatniki, długopisy
- całodniowe przerwy kawowe
- obiad podczas każdego dnia szkolenia
W szkoleniu może uczestniczyć tylko 1 osoba z danej firmy.
Zapisy na szkolenia:
Dodatkowe informacje można uzyskać telefonicznie pod numerem 77 453 84 83.
Zgłoszenia prosimy wysyłać mailowo na adres
Formularz zgłoszeniowy znajduje się w tutaj.