Forum Finansowania MMŚP „Dostęp przedsiębiorców do kredytu w niespokojnych czasach”

grafika-mmsp-2022-220524-ok-pl.jpeg

W imieniu Związku Banków Polskich, zapraszamy przedsiębiorców naszego regionu do udziału w bezpłatnym Forum Finansowania Mikro, Małych i Średnich Przedsiębiorstw pod hasłem "Dostęp przedsiębiorców do kredytu w niespokojnych czasach", które odbędzie się 5 lipca 2022 roku online.

Celem lipcowej edycji Forum jest analiza i zaprezentowanie informacji nt. dostępu przedsiębiorców do kredytu i innych usług finansowych, w tym omówienie nowych uwarunkowań regulacyjnych oraz planowanych instrumentów publicznego wsparcia finansowania zewnętrznego dla biznesu. Podczas forum przedstawione zostaną najnowsze raporty o stanie rynku kredytowego, a przedsiębiorcy będą mieli możliwość uzyskania indywidualnych konsultacji z ekspertami instytucji finansowych i publicznych.

Spotkanie będzie okazją do poznania oferty finansowej oraz najnowszych programów wsparcia jak i dyskusji oraz wymiany doświadczeń w zakresie rozwoju finansowania MŚP. Do udziału w Forum zaproszono banki, instytucje okołobankowe, organizacje przedsiębiorców oraz kluczowe instytucje publiczne dla rynku finansowego z obszaru MŚP. Konferencja odbędzie się w j. pol. i j. ang.

Udział forum jest bezpłatny.

Zgłoszenia przyjmowane są do wyczerpania miejsc.

Rejestracja: https://bit.ly/3AeElNu

PDFAgenda Forum Finansowania MMSP.pdf