Bezpłatne szkolenie "Zarządzanie międzynarodowym łańcuchem dostaw "

2022-06-13 EEN - szkolenie  międzyn łańcuch dostaw.png

W imieniu Ośrodka Enterprise Europe Network w Opolu zapraszamy przedsiębiorców województwa opolskiego do udziału w bezpłatnym szkoleniu online, pt. ”Zarządzanie międzynarodowym łańcuchem dostaw”.

Szkolenie odbędzie się dnia 21 czerwca 2022 r w godz. 9.00-15.00.

Szkolenie poprowadzi Pan Śliwczyński zajmujący się problematyką zarządzania operacyjnego przedsiębiorstw oraz łańcuchów dostaw, controllingu i kosztów oraz poprawy efektywności procesów. Jest ekspertem i doradcą w zakresie doboru strategii operacyjnej, organizacji systemu zarządzania i controllingu, a także racjonalizacji procesów zakupów oraz zaopatrzenia, zarządzania zapasami, magazynowania, produkcji, transportu i dystrybucji. W trakcie szkolenia zaprezentowana zostanie również regionalna sieć europejska Europe Direct.

Udział w bezpłatnym szkoleniu można zgłosić poprzez odesłanie formularza zgłoszeniowego e-mailem do dnia 20.06.2022r na adres . O udziale w szkoleniu decyduje kolejność zgłoszeń.

Szczegółowe informacje: https://bit.ly/3aDZDsT

Zachęcamy do udziału w szkoleniu!