Forum „POLSKI PRZEDSIĘBIORCA NA RYNKU AUSTRIACKIM- możliwości, wsparcie instytucjonalne, ograniczenia”

Planujesz założyć działalność na rynku austriackim lub już na nim działasz? To wydarzenie jest dla Ciebie.

Izba Gospodarcza „Śląsk” wspólnie z Opolskim Centrum Rozwoju Gospodarki w Opolu zapraszają do uczestnictwa w wydarzeniu „Polski przedsiębiorca na rynku austriackim – możliwości, wsparcie instytucjonalne, ograniczenia”, które odbędzie się w dniu 27 października 2021 w formie online. Fundacja Rozwoju Śląska jest partnerem w realizacji projektu.

Zakres tematyczny obejmuje zagadnienia związane z zakładaniem działalności, jak i kieruje uwagę na szereg ważnych aspektów dotyczących jej prowadzenia. Księgowość, podatki, delegowanie pracowników – to tylko nieliczne z nich. Uczestnicy zostaną również wyposażeni w wiedzę na temat wsparcia świadczonego po stronie polskiej. Prelegenci, będący ekspertami na rynku austriackim, rozwieją wątpliwości i obalą niejeden mit dotyczący prowadzenia działalności w tym zakątku Europy.

Wydarzenie rozpocznie się o godzinie 11:00 i będzie transmitowane za pośrednictwem kanału YouTube oraz Facebooka Izby Gospodarczej „Śląsk”.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Zapraszamy do zapisów na stronie:

2021-10-22 Grafiki Webinar Austria Plakat.jpeg