SZKOLENIE: Zadania dla firm, kierowników jednostki lub IOD w kontekście przepisów ustawy o ochronie danych osobowych (RODO)

SZKOLENIE ODWOŁANE

TERMIN – 24.06.2021, godz. 9.00-14.00

MIEJSCE SZKOLENIA – Centrum Biznesu Fundacji Rozwoju Śląska, 45-837 Opole, ul. Wrocławska 133

CENA SZKOLENIA* 340,00 zł netto

*szkolenie odbędzie dla grupy minimum 10 osób; druga i kolejna osoba z jednego przedsiębiorstwa 300,00 zł netto

CEL SZKOLENIA:

szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników szkolenia z uregulowaniami prawnymi obecnie obowiązującymi i rozwiązaniami stosowania zasad ochrony i przetwarzanych danych osobowych. Po szkoleniu słuchacze będą w stanie właściwie ocenić czy w ich przedsiębiorstwach są zastosowane procedury i dokumentacja zgodna z RODO i UoODO.

ADRESACI SZKOLENIA:

Szkolenie skierowane jest do Administratorów Danych Osobowych, a w szczególności do:

• kierowników jednostek, zakładów pracy, właścicieli firm,

• do osób pełniących bądź mających w najbliższej przyszłości pełnić nadzór nad systemem ochrony danych osobowych – jako specjaliści do spraw bezpieczeństwa lub IOD,

• pracowników działów personalnych/kadr mających kontakt z danymi „kadrowymi”,

• osób odpowiedzialnych za tworzenie i wdrażanie standardów ochrony danych osobowych oraz prawem wymaganej dokumentacji na potrzeby ochrony danych osobowych.

CENA SZKOLENIA OBEJMUJE: przeprowadzenie szkolenia, materiały szkoleniowe, certyfikaty dla uczestników szkolenia.

ZAPISY NA SZKOLENIE PROWADZONE SĄ OD 14.06.2021 DO 21.06.2021  - w formie wypełnienia zgłoszenia online  (Załącznik 3) lub przesłania wypełnionego zgłoszenia na szkolenie na wskazany niżej adres mailowy (Załącznik 2).

KONTAKT:

Fundacja Rozwoju Śląska

45-837 Opole, ul. Wrocławska 133

Tel. +48 77 454 25 97

ZAŁĄCZNIKI:

1. PDFRegulamin usług szkoleniowych FRS.pdf
  2. DOCXZgłoszenie na szkolenie - druk do pobrania.docx
  3. ZGŁOSZENIE NA SZKOLENIE – AKTYWNY LINK DO WYPEŁNIENIA.
  4. DOCXOświadczenie -zwolnienie z vat.docx