Forum "POLSKI PRZEDSIĘBIORCA NA RYNKU NIEMIECKIM - możliwości, wsparcie instytucjonalne, ograniczenia"

Zapraszamy do udziału w forum "POLSKI PRZEDSIĘBIORCA NA RYNKU NIEMIECKIM - możliwości, wsparcie instytucjonalne, ograniczenia" organizowanego przez Izbę Gospodarczą "Śląsk" oraz Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki, które odbędzie się 19 maja 2021 roku (środa) o godz. 11.00 w formie online. Fundacja Rozwoju Śląska jest partnerem w realizacji projektu.

Celem forum jest odpowiedź na pytania dotyczące możliwości rozwojowych opolskich MŚP oraz opolskich instytucji otoczenia biznesu na rynku niemieckim.

W trakcie paneli dyskusyjnych prelegenci przedstawią specyfikę rynku niemieckiego wskazując na jego mocne i słabe strony,.

Bardzo ważną częścią Forum będzie wskazanie wsparcia instytucjonalnego kierowanego do opolskich MŚP, pokazanie możliwości współpracy oraz wymiana doświadczeń różnych instytucji w realizacji projektów, jak również przedstawienie narzędzi pozwalających budować stałe relacje biznesowe pomiędzy opolskimi
i niemieckimi przedsiębiorstwami oraz opolskimi instytucjami otoczenia biznesu.

Udział w Forum jest bezpłatny.

Zachęcamy do udziału w FORUM, formularz zgłoszeniowy poniżej:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

2021-05-14 Program Forum.jpeg