Bezpłatny webinar "Pożyczki dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw w województwie opolskim"

Wbinar 18-12-2020r.jpeg

Podczas webinarium przedstawione zostaną najważniejsze informacje na temat możliwości pozyskiwania wsparcia pożyczkowego z funduszy europejskich przez mikro, małych i średnich przedsiębiorców. Celem spotkania jest ułatwienie potencjalnym Wnioskodawcom dostępu do środków przeznaczonych na rozwój przedsiębiorstw. Webinarium skierowane jest do wszystkich mikro, małych i średnich przedsiębiorców zarejestrowanych/prowadzących działalność na obszarze województwa opolskiego, zainteresowanych funduszami europejskimi, ze szczególnym uwzględnieniem osób początkujących w tym temacie.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Spotkanie obędzie się online 18 grudnia 2020 r. (piątek) o godz. 12:00.

Webinarium będzie moderowane przez pracowników Lokalnego Punktu informacyjnego w Kędzierzynie-Koźlu. Informację na temat wsparcia pożyczkowego przedstawi specjalista z Fundacji Rozwoju Śląska w Opolu.

Warunkiem uczestnictwa w spotkaniu jest przesłanie wypełnionego formularz zgłoszeniowy (do 16.12.2020 r.) i otrzymanie potwierdzenia mailowego od organizatora (do 17.12.2020 r.).Link do platformy, na której odbędzie się webinarium zostanie wysłany do Uczestników w osobnej wiadomości najpóźniej w dniu wydarzenia.

Program spotkania
12.00 – Przywitanie uczestników, wprowadzenie do tematu spotkania, kwestie organizacyjne
12.10 – Przedstawienie oferty Sieci Punktów Informacyjnych Funduszy Europejskich w województwie opolskim
12.20 – Przedstawienie oferty dotyczącej możliwości pozyskania środków pożyczkowych przez specjalistę z Fundacji Rozwoju Śląska