NCBR dla Firm – wsparcie przedsiębiorców z POIR

NCBR_dla_Firm_POST_tweet_520x254_08_09_2019_OPOLE_7.11.jpeg

W imieniu Narodowego Centrum Badań i Rozwoju (jednostki wykonawczej Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego) zapraszamy na spotkanie NCBR dla Firm – wsparcie przedsiębiorców z POIR, które odbędzie się 7 listopada 2019 r. Centrum Wystawienniczo Kongresowym w Opolu.

NCBR dla Firm wsparcie przedsiębiorców z POIR to cykl spotkań realizowanych przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, podczas których uczestnicy zdobędą wiedzę i umiejętności przydatne podczas aplikowania o wsparcie na realizację innowacyjnych projektów.

W trakcie spotkania eksperci NCBR zaprezentują możliwości uzyskania dofinansowania na działania, które pozwolą na wprowadzenie nowatorskich rozwiązań w prowadzonej przez Państwa działalności lub udoskonalenie już istniejących produktów lub usług. Zostaną przedstawione m. in. ogólne zasady udziału w konkursach NCBR finansowanych z Programu Inteligentny Rozwój (POIR), omówione szczegółowo zasady i kryteria oceny projektów, a także pokazane konkretne przykłady Beneficjentów, którzy realizują innowacyjne projekty dofinansowane z POIR.

Spotkania skierowane są do przedsiębiorców oraz jednostek naukowych (będących w konsorcjum z przedsiębiorcą), które planują ubiegać się o dofinansowanie projektów badawczo-rozwojowych (B+R) w konkursach NCBR finansowanych z Programu Inteligentny Rozwój (POIR), w szczególności w konkursie „Szybka Ścieżka”.

Szczegółowy harmonogram spotkania oraz formularz rejestracyjny dostępne są na stronie internetowej: NCBR

Zapraszamy!