Konferencja techniczna: Niezawodność i utrzymanie ruchu w zakładach produkcyjnych

UR_Opole_2019.jpeg

Wychodząc naprzeciw wyzwaniom, jakie stawia nowoczesna produkcja, osoby zajmujące się Utrzymanie Ruchu codziennie mierzą się z szerokim spectrum zadań: od efektywności i ciągłości produkcji, poprzez utrzymanie maszyn, ocenę, diagnostykę i profilaktykę, po bezpieczeństwo ludzi i środowiska oraz jakość produktów.

UR to proces ciągły, który wymaga opracowania właściwych strategii i narzędzi. Nie mogą być one stałe – powinny być na bieżąco analizowane i modyfikowane, by zapewnić  efektywne i bezpieczne funkcjonowanie zakładu produkcyjnego. Stąd oprócz dużego doświadczenia, równie istotne jest najnowsze know-how.

Właśnie takie zostanie dostarczone podczas Konferencji Technicznej z zakresu niezawodności i utrzymania ruchu. To spotkanie dla osób, które potrzebują szerszego spojrzenia na maintenance, chcą pogłębić wiedzę i praktyki inżynierskie oraz produkcyjne, poznać nowości i sprawdzić  skuteczne narzędzia.

Konferencja techniczna odbędzie się 25 września 2019 r. w domEXPO w Opolu przy ul. Kępskiej 8. Fundacja Rozwoju Śląska sprawuje honorowy patronat nad wydarzeniem.

Szczegóły na stronie internetowej: www.axonmedia.pl

Zachęcamy do bezpłatnych zapisów REJESTRACJA, udział to:

• Gwarancja najlepszych prelekcji prowadzonych przez doświadczonych praktyków
  • Wiedza o rozwiązaniach, o których wcześniej nie słyszałeś
  • Przegląd aktualnych trendów i ciekawych inspiracji
  • Nowe relacje biznesowe
  • Intensywna wymiana doświadczeń w gronie ekspertów rynkowych

oraz

• Udział zarówno w części prelekcyjnej, jak i warsztatowej
  • Pakiet materiałów konferencyjnych i prasę branżową
  • Przerwy kawowe i ciepły poczęstunek
  • Imienny Certyfikat Uczestnictwa