SPOTKANIE BIZNESOWE "RODO nie takie straszne w mikro i małych firmach. Co każdy przedsiębiorca powinien wiedzieć?".

Dziś tj. 18. czerwca 2019 r. w Centrum Biznesu Fundacji Rozwoju Śląska ma miejsce spotkanie biznesowe organizowane przez Fundację Rozwoju Śląska pn. "RODO nie takie straszne w mikro i małych firmach. Co każdy przedsiębiorca powinien wiedzieć?". Spotkanie prowadzi Pani Anna Materla z Kancelarii Prawnej Schampera, Dubis, Zając i Wspólnicy Sp. k. SDZLEGAL Schindhelm.

Tematy dzisiejszego spotkania pogłębiają wiedzę z zakresu RODO: dokumentacji, postępowania w przypadku naruszenia ochrony danych osobowych, przykładów najczęściej występujących procesów przetwarzania danych osobowych, zawierania i wykonywania umów, RODO w rekrutacji i zatrudnieniu, dochodzenia roszczeń i prowadzenia działań marketingowych.

W spotkaniu udział bierze 23 przedsiębiorców, jest ono doskonałą okazją do wymiany kontaktów i doświadczeń.

1.jpeg   2.jpeg   3.jpeg

4.jpeg   5.jpeg   6.jpeg