II Opolskie Forum "Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze"

W imieniu Opolskiego Centrum Rozwoju Gospodarki zapraszamy przedsiębiorców województwa opolskiego do udziału w II Opolskim Forum "Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze", które odbędzie 24 maja br. w Opolu (Hotel DeSilva Premium Opole).

Ideą wydarzenia jest prezentacja zagadnień związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej na konkretnych rynkach, przedstawienie praktycznych doświadczeń i spostrzeżeń ze strony firm oraz przedstawicieli instytucji otoczenia biznesu, a także nawiązanie kontaktów służących współpracy gospodarczej w wybranych rejonach świata. Tematami kluczowymi w tegorocznej edycji Forum będą: Bliski Wschód, Afryka i Chiny. Forum przyjmie formułę dyskusji panelowych oraz wywiadów, skupionych wokół poszczególnych tematów.

Termin nadsyłania zgłoszeń: 17.05.2018r. (ilość miejsc ograniczona).

Szczegółowe informacje: http://www.ocrg.opolskie.pl/pl/ii-opolskie-forum-miedzynarodowe-stosunki-gospodarcze/wydarzenie---ii-opolskie-forum-miedzynarodowe-stosunki-gospodarcze,7.html

PDFProgram II Opolskiego Forum Międzynarodowe stosunki gospodarcze.pdf

Zapraszamy do udziału.