Regionalna Konferencja BGK w Opolu

Bank Gospodarstwa Krajowego zaprasza przedsiębiorców, przedstawicieli samorządu terytorialnego oraz przedstawicieli administracji do udziału w jednej z 16 Regionalnych Konferencji BGK, która odbędzie się 25 kwietnia 2018r. w Centrum Wystawienniczo- Kongresowym w Opolu.

Konferencje Regionalne, odbędą się w 16 regionach Polski, będą miejscem wymiany doświadczeń  pomiędzy przedstawicielami lokalnych władz i biznesu. Stworzą płaszczyznę do nawiązywania współpracy, dzięki której samorządowcy będą bardziej przedsiębiorczy, a przedstawiciele biznesu będą w większym stopniu uwzględniali w swojej codziennej działalności element społeczny. Spotkania mają także na celu przybliżenie uczestnikom możliwości skorzystania na poziomie regionalnym z programów rozwojowych wynikających ze Strategii na Rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju.

Stałym elementem każdej konferencji będzie panel dyskusyjny koncentrujący się wokół kwestii strategicznych dla danego województwa. Na uczestników wydarzenia czekać będą również warsztaty prowadzone przez gościa specjalnego, mówcę motywacyjnego mjr. Rocco A. Spencera, który opowie uczestnikom, jak odnosić sukcesy na zawodowym polu walki. Mjr. Spencer pokaże uczestnikom, jak przekładać strategię i taktykę wojskową na sukcesy w życiu zawodowym.

Szczegółowe informacje oraz program konferencji w Opolu: http://regionalnekonferencje.bgk.pl/

Zapraszamy do udziału!