Spotkania informacyjne - Środki na nowoczesne rozwiązania teleinformatyczne dla MSP

Na każdym spotkaniu przedstawione zostaną informacje dotyczące poddziałania 2.1.2 Wsparcie TIK w przedsiębiorstwach  RPO WO 2014-2020. m.in. regulamin konkursu, kryteria wyboru projektów, wskaźniki. Spotkania skierowane są do: mikro, małych i średnich przedsiębiorstw mających swoją główną siedzibę lub oddział na terenie województwa opolskiego.

Nabór wniosków planowany jest od 19 do 26 marca 2018 r.

Najbliższe spotkania odbędą się:

• 23 lutego 2018r. o godz. 12.00, w sali konferencyjnej (I piętro) Starostwa Powiatowego w Brzegu
  • 23 lutego 2018 r. o godz. 12.00, w sali nr 4 Regionalnego Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Innowacyjnych w Nysie,
  • 26 lutego 2018r. o godz. 12:00 w Lokalnym Punkcie Informacyjnym Funduszy Europejskich w Kędzierzyn-Koźle,
  • 27 lutego 2018 r. o godz. 12:00, w sali konferencyjnej (III piętro) Opolskiego Centrum Rozwoju Gospodarki w Opolu,
  • 2 marca 2018r. o godz. 12.00, w sali konferencyjnej (I piętro) Starostwa Powiatowego w Namysłowie
  • 2 marca 2018 r. o godz. 11.00, w sali konferencyjnej  Starostwa Powiatowego w Prudniku,
  • 5 marca 2018r. o godz.12.00, w sali konferencyjnej (I piętro) Urzędu Miejskiego w Grodkowie,
  • 8 marca 2018r. o godz. 12:15, w Sali konferencyjnej Starostwa Powiatowego w Głubczycach,

Udział w spotkaniu jest bezpłatny. Liczna miejsc na spotkaniach jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Szczegółowe informacje oraz formularze zgłoszeniowe: http://rpo.opolskie.pl/?p=28116