Zapraszamy na seminarium „Dzień dobry biznes”

13 grudnia 2017 roku w godzinach 10.00-13.30 w Auli Błękitnej Uniwersytetu Opolskiego (Pl. Kopernika 11, budynek Collegium Maius) odbędzie się seminarium „Dzień dobry biznes”. Spotkanie organizowane przez Bank Gospodarstwa Krajowego i Uniwersytet Opolski skierowane jest do studentów i absolwentów.

Seminarium będzie okazją do:

- spotkania z przedsiębiorcą, który opowie o tym jak stawiał pierwsze kroki w biznesie;

- dyskusji o możliwościach finansowania własnych biznesów, dzięki pożyczkom unijnym w ramach projektu „Przedsiębiorcze Opolskie”;

- udziału w bezpłatnych warsztatach na dwa ciekawe tematy: „Załóż firmę - krok po kroku” oraz „Personal branding, networking.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny. Aby zarejestrować się na seminarium należy wypełnić formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie rpo.bgk.pl Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Wszystkich studentów i absolwentów, którzy prowadzą firmę lub planują założyć działalność gospodarczą, serdecznie zapraszamy. Na uczestników czekają certyfikaty!

Szczegóły na temat wydarzenia: PDFZaproszenie_DDB_Opole.pdf

dzień dobry biznes.jpeg