Zapraszamy na szkolenie „Zatrudnianie cudzoziemców po zmianach 2017 / 2018 – regulacje dla APT, outsourcing”

28 czerwca 2017 r. w Centrum Biznesu odbędzie się szkolenie organizowane przez naszego partnera - firmę Projektanci Kariery. Tematyką spotkania będzie: „Zatrudnianie cudzoziemców po zmianach 2017 / 2018 – regulacje dla APT, outsourcing”.

Celem szkolenia jest nabycie wiedzy i umiejętności poruszania się w przepisach dotyczących zatrudniania obcokrajowców w związku ze zmianą przepisów od 2017 roku.

Termin szkolenia: 28 maja 2017 r. o godzinie 9:00-16:00

Miejsce szkolenia: Centrum Biznesu w Opolu przy ul. Wrocławskiej 133

Cena szkolenia: 599 zł/os., druga osoba, klienci Projektantów Kariery oraz członkowie OKAP 499 zł/os.

Program szkolenia PROGRAM

Formularz aplikacyjny FORMULARZ

Trenerzy:

Piotr Malinowski – Inspektor Pracy w latach 2009 – 2017, specjalista w zakresie prawa, bezpieczeństwa i higieny pracy oraz zarządzania zespołami ludzkimi. Członek Wojewódzkiego Zespołu ds. Przeciwdziałania Handlowi Ludźmi przy Wojewodzie Opolskim w latach 2015-2017, uczestnik Europejskiego Projektu „Delegowanie pracowników w ramach Unii Europejskiej”. Obecnie prowadzi własną firmę doradczo – szkoleniową, współpracuje z podmiotami gospodarczymi, kancelariami, biurami rachunkowymi, stowarzyszeniami.

Dawid Seifert – właściciel agencji zatrudnienia, która zajmuje się leasingiem pracowniczym osób z Ukrainy. Jest członkiem komisji ds. spraw swobodnego przepływu osób w UE przy Komisji Europejskiej w Brukseli, Prezesem Ogólnopolskiego Konwentu Agencji Pracy, związany z międzynarodowym rynkiem pracy od roku 2000. Specjalizuje się w tematyce prawa pracy, pracy tymczasowej, transgranicznego świadczenia usług i delegowania pracowników oraz zatrudniania cudzoziemców.

Zapraszamy i zachęcamy do kontaktu:

tel.: +48 881 960 440, +48 788 112 911

zaproszenie 28 maja 2017.png