Konkurs FIRMA ROKU 2016 - XV GALA BIZNESU

Informujemy, że 11 marca br. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym w Opolu odbędzie się XV GALA BIZNESU, której  organizatorem jest Izba Gospodarcza "Śląsk". Fundacja Rozwoju Śląska pełni funkcję partnera głównego.

W ramach wydarzenia organizowany jest wspólnie przez Izbę Gospodarczą „Śląsk” i Fundację Rozwoju Śląska konkurs FIRMA ROKU 2016 . Do 3 lutego można zgłaszać swoje kandydatury. Nagroda zostanie przyznana w trzech kategoriach: Przedsiębiorstwo, Produkt/Usługa, Junior Biznesu.

Głównym założeniem Konkursu jest promocja tych przedsiębiorstw, które zarządzane w sposób nowoczesny reprezentują ponadprzeciętny i godny naśladowania poziom, osiągają dobre wyniki oraz kierują się zasadami etyki w prowadzeniu swojej działalności.  Dwie pierwsze kategorie skierowane są wyłącznie do członków Izby, zaś w kategorii Junior Biznesu kandydatami mogą być również firmy nie będące członkiem Izby. W każdej kategorii wyłonione zostaną trzy nominowane firmy

11 marca podczas GALI BIZNESU Izby Gospodarczej „Śląsk” poznamy zwycięzców Konkursu FIRMA ROKU 2016.

Zapraszamy do zapoznania się z Regulaminem Konkursu oraz do zgłaszania kandydatur na udostępnionych formularzach w terminie do 10 lutego br.

DOCJunior Biznesu - zgłoszenie.doc
DOCXProdukt/Usługa - zgłoszenie.docx
DOCXPrzedsiębiorstwo - zgłoszenie.docx
PDFRegulamin Konkursu Firma Roku 2016.pdf

Dodatkowych informacji można zasięgnąć w biurze Izby, pod nr tel. 77 453 8484 lub drogą e-mailową: .