×

Wyszukaj w serwisie

×

Zapisz się do Newslettera

Szkolenie IG Śląsk

Izba Gospodarcza "Śląsk" zaprasza na dofinansowane 
w 50% szkolenie:


Jak znaleźć i zatrzymać pracowników w restauracji. 
Nowoczesna rekrutacja.

 

TrenerRafał Pasenik  specjalista ds. HoReCa, posiada ponad 20-letnie doświadczenie w branży hotelarsko-restauracyjno-cateringowej oraz wieloletnie doświadczenie trenerskie.


Termin szkolenia: 19.09.2016 r. (poniedziałek) w godz.: 9:00-16:00
Miejsce szkolenia: Centrum Biznesu,Opole ul. Wrocławska 133 sala nr 1
 

Program warsztatu:
1. Rekrutacja – pokolenie Y
2. Rekrutacja i Employer Branding
3. Planowanie rekrutacji
4. Opracowanie procesu rekrutacji
5. Mój idealny kandydat
6. Miejsca i portale do poszukiwania pracowników
7. Prowadzenie rozmowy kwalifikacyjnej

- wywiad kompetencyjny

- wywiad behawioralny
8. Pytania „klucze” podczas rozmowy
9. Pułapki podczas rozmowy z potencjalnym kandydatem
10. Derekrutacja
- rozmowa derekrutacyjna

- formy derekrutacji
- główne powody odejścia z pracy

11. Wprowadzenie pracownika na stanowisko pracy

12. Dopasowanie roli szefa w trakcie rozwoju kompetencji pracownika

13. Delegowanie poleceń

14. Budowanie samodzielnych członków zespołu nastawionych na współpracę

15. Prowadzenie odpraw i egzekwowanie powierzonych zadań

Cena szkolenia:  224,00 zł brutto (182,11 zł netto)

 

W ramach szkolenia zapewniamy:
certyfikaty uczestnictwa
- materiały szkoleniowe, notatniki, długopisy
- całodniowe przerwy kawowe
- obiad podczas każdego dnia szkolenia

W szkoleniu może uczestniczyć tylko 1 osoba z danej firmy.

Zapisy na szkolenia:
Dodatkowe informacje można uzyskać telefonicznie pod numerem 77 453 84 83. 
Zgłoszenia prosimy wysyłać mailowo na adres   
Formularz zgłoszeniowy znajduje się w tutaj.