ZAPRASZAMY NA WARSZTAT Z CYKLU "ŚWIADOMY MENADŻER UCZY…"

Własna praktyka coachingowa to nic innego jak własny biznes, który trzeba aktywnie prowadzić. Oznacza to nie mnie nie więcej jak konieczność pozyskiwania nowych klientów. Bez nich trudno mówić o rentowności biznesu.

Rynek usług rozwojowych, a w szczególności coachingu jest rynkiem trudnym i pozyskiwanie klientów nie jest proste, zwłaszcza, dla początkujących coachów.

Nie od dzisiaj wiadomo, że najskuteczniejszym sposobem reklamy jest poczta pantoflowa, jednak dość trudno ją kontrolować, a w biznesie chodzi o przewidywalność i powtarzalność.

Wstęp - 10 zł (dziesięć złotych).

Jeżeli:
- chcesz znacząco przyspieszyć swój biznes coachingowy,
- szukasz pomysłu na usystematyzowanie i poukładanie swojej sprzedaży,
- chcesz uczynić z coachingu naprawdę dochodowe źródło,
- potrzebujesz sprawdzonej, skutecznej i nienachalnej metody pozyskiwania klientów

to spotkanie jest dla Ciebie. Zainwestuj trzy godziny i spotkaj się z praktykami sprzedaży usług rozwojowych i dowiedz się jak sprawić aby dobre słowo na Twój temat rozprzestrzeniało się w pożądanym przez Ciebie kierunku.

Centrum Biznesu Fundacji Rozwoju Śląska, Izba Gospodardcza Śląsk, Kofeina 2.0 oraz Growton Group zapraszają na wyjątkowe spotkanie z cyklu:

"Świadomy Menadżer uczy..." Jak pozyskiwać polecenia coachingowe?

W ciągu tych wyjątkowych 180 minut:

dowiesz się jakie strategie pozyskiwania klientów powinien wybierać coach i jakie miejsce wśród nich mają polecenia,
nauczysz się jaki sposób wplatać rozmowę o poleceniach w kontraktowanie i ewaluację procesu coachingowego,
opiszesz profil idealnego klienta w sposób nie pozostawiający wątpliwości komu pomagasz,
zaplanujesz konkretne działania, które skutecznie przyczynią się do zwiększenia ilości Twoich klientów
napijesz się dobrej kawy w doborowym towarzystwie.
Agenda spotkania:

16:00 - 16:15 - Rejestracja uczestników.

16:15 - 16:45 - Prospecting coachingowy a polecenia.

16:45 - 17:15 - Modelowe kontraktowanie sesji coachingowym z akcentem poleceń.

17:15 - 17:30 - Przerwa i networking.

17:30 - 18:15 - Konstruowanie profilu klienta coachingu.

18:15 - 18:45 - Trening kontraktowania i plan działania wdrożeniowego.

18:45 - 19:00 - Podsumowanie spotkania.

Termin: 21.07.2016, godz. 16.00-19.00

Miejsce: Centrum Biznesu, ul. Wrocławska 133, 45-837 Opole

Zapisy: http://poleceniawcoachingu.evenea.pl​

Prowadzący:

8fefdb19a5da00f90472ae1ae74e0101.jpeg Paweł Janiszyn

Współzałożyciel i członek zarządu Growton Group - firmy szkoleniowo-doradczej obsługującej kluczowe marki w świecie finansowym. Doświadczony menadżer sprzedaży. Prowadzi szkolenia dla zespołów handlowych oraz kadry zarzadząjącej sprzedażą. Doradza przedsiębiorcom jak zwiększać efektywność sprzedażową i generować kaloryczne leady.

Wszechstronnie wykształcony coach z potężną praktyką coachingową. Jako coach wspiera sprzedawców, menadżerów sprzedaży oraz przedsiębiorców korzystając ze swojego bogatego doświadczenia biznesowego. Propagator sprzedaży etycznej i zorientowanej na klienta. Zafascynowany ideą budowania modeli biznesowych i Customer Development. Ma na swoim koncie szereg sukcesów w przyspieszaniu biz

Jest autorem programu Sprzedaż Godna Polecenia - jedynego w swoim rodzaju cyklu szkoleń uczącego pozyskiwania referencji.

Były sportowiec, mistrz Polski w Karate Shotokan.