Zapraszamy na warsztat z cyklu "Świadomy Menadżer uczy…"

Jak zatrudnić - zrekrutować i wyselekcjonować - efektywnego handlowca?

Dobry sprzedawca to towar deficytowy. Wielu szefów boryka się z problemem sporej rotacji na tym stanowisku lub przeciętnych wyników. Spotkaj się z doświadczonym menadżerem sprzedaży i poznaj sprawdzone niekonwencjonalne metody pozyskiwania i selekcji kandydatów.

Co zainteresuje nieprzeciętnego kandydata na handlowca? Jak dotrzeć do tych najlepszych? Jak sprawdzić w rozmowie czy kandydat spełni pokładane w nim oczekiwania? Jak inni radzą sobie z problemem rekrutacji?

Pamiętaj, że to aby pozyskać najlepszych to Ty musisz "sprzedać" miejsce pracy w Twoim zespole!

Ze spotkania na pewno wyjdziesz z:

precyzyjnym i realnym profilem sprzedawcy,

rozpisaną strategią docierania do kandydatów o wysokim potencjale, m.in. w mediach społecznościowych,

ogłoszeniem rekrutacyjnym uwypuklającym to, co najważniejsze,

pomysłem na wykorzystanie poleceń do rekrutacji,

przygotowanym scenariuszem dobrej rozmowy rekrutacyjnej.

Ponadto będziesz mieć okazję wymiany doświadczeń z innymi i nawiążesz nowe kontakty w moderowanych sesjach networkingowych.

Z warsztatu najbardziej skorzystają:

przedsiębiorcy chcący zatrudnić kompetentnego sprzedawcę,

menadżerowie sprzedaży budujący swój zespół handlowców,

handlowcy przygotowujący się do funkcji menadżerskiej.

"Świadomy Menadżer uczy…" Same konkrety. Zero bicia piany.

Termin: 16.06.2016, godz. 16.00-19.00

Miejsce: Centrum Biznesu, ul. Wrocławska 133, 45-837 Opole

Zapisy: https://swiadomyopole.evenea.pl

Prowadzący:

8fefdb19a5da00f90472ae1ae74e0101.jpeg Paweł Janiszyn

Współzałożyciel i członek zarządu Growton Group. Doświadczony menadżer sprzedaży. Prowadzi  szkolenia dla zespołów handlowych oraz kadry zarzadząjącej sprzedażą. Doradza przedsiębiorcom jak zwiększać efektywność sprzedażową i generować kaloryczne leady.

Ma na swoim koncie kilkaset rozmów rekrutacyjnych. Skutecznie pozyskał blisko setkę handlowców, doradców i sprzedawców. Najwięcej rekrutował dla branży finansowej - jednej najbardziej wymagającej pod względem rekrutacyjnym branży. Wypracował własną, nieszablonową metodologię selekcji kandydatów na stanowiska handlowe wykorzystującą techniki treningowe i pytania behawioralne.

Jest autorem programu Sprzedaż Godna Polecenia - cyklu szkoleń uczącego systemu pozyskiwania referencji.

Były sportowiec, mistrz Polski w Karate Shotokan.