Spotkania informacyjne dla przedsiębiorców dotyczące rozwoju działalności

W związku z planowanym w kwietniu 2016 r. naborem wniosków w ramach działania 1.1 Innowacje w przedsiębiorstwach zapraszamy na spotkania informacyjne dla przedsiębiorców dotyczące rozwoju działalności.

Szczegółowe informacje poniżej.

Spotkania informacyjne odbędą się w następujących terminach:

- 23 marca 2016 r. o godz. 13:00, Prudnik – w Prudnickim Ośrodku Kultury, ul. Kościuszki 1, sala konferencyjna;

- 24 marca 2016 r. o godz. 11:00, Olesno – w Starostwie Powiatowym w Oleśnie, ul. Pieloka 21, sala konferencyjna na I piętrze;

- 25 marca 2016 r. o godz. 11:00, Brzeg – w Lokalnym Punkcie Informacyjnym, ul. Wyszyńskiego 23, sala konferencyjna;

- 29 marca 2016 r. o godz. 13:00, Nysa – w Regionalnym Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Innowacyjnych, ul. Obrońców Tobruku 5, sala nr 4;

- 31 marca 2016 r. o godz. 10.00, Opole (limit: 20 miejsc) - w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Opolskiego – Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne „Ostrówek”, ul. Piastowska 14, sala im. Znaku Rodła (sala nr 7);

- 1 kwietnia 2016 r. o godz. 11:00, Kędzierzyn-Koźle – w Starostwie Powiatowym w Kędzierzynie Koźlu, Plac Wolności 13, sala nr 5;

- 4 kwietnia 2016 r. o godz. 11:00, Kluczbork – w Starostwie Powiatowym w Kluczborku, ul. Katowicka 1, sala nr 213;

- 5 kwietnia 2016 r. o godz. 11:00, Strzelce Opolskie – w Starostwie Powiatowym w Strzelcach Opolskich, ul. Jordanowska 2, sala Narad;

- 7 kwietnia 2016 r. o godz. 12:00, Głubczyce – w Starostwie Powiatowym w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 15, sala konferencyjna.

- 8 kwietnia 2016 r. o godz. 11:00, Paczków - w Urzędzie Gminy Paczków, ul. Rynek 1, sala konferencyjna.

Na spotkaniu przedstawione zostaną informacje dotyczące możliwości uzyskania dofinansowania na rozwój przedsiębiorczości (w tym omówione zostanie działanie 1.1), wniosku o dofinansowanie projektu, a także oferta pożyczek Fundacji Rozwoju Śląska i Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Opolu (WFOŚiGW). Po zakończeniu spotkania zapraszamy na indywidualne konsultacje. W razie pytań prosimy o kontakt z Głównym Punktem Informacyjnym Funduszy Europejskich w Opolu, pod numerem telefonu: 77/44-04-720,721,722 bądź adresem mailowym:

Zapraszamy serdecznie!

PDFHarmonogram spotkań dla przedsiębiorców.pdf