Nabór ofert - wykonanie charakterystyki energetycznej Centrum Biznesu

NABÓR ODWOŁANY

stopka ofert CB.jpeg

W związku z realizacją przez Fundację Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych inwestycji pod nazwą „Budowa Centrum Biznesu jako kompleksowa galeria usług wspierająca podmioty gospodarcze” ogłasza się nabór ofert na:

- Wykonanie charakterystyki energetycznej dla budynku usługowo – biurowego w Opolu przy ul. Wrocławskiej poprzez sporządzenie świadectwa energetycznego zgodnie z obowiązującymi regulacjami prawnymi oraz normami dotyczącymi sporządzania świadectw energetycznych.

Warunkiem udziału Oferenta w postępowaniu jest posiadanie odpowiednich uprawnień upoważniających do sporządzania świadectw energetycznych.

Informacja dot. inwestycji

Budynek biurowo-usługowy „Centrum Biznesu” usytuowany w Opolu przy ul. Wrocławskiej stanowią trzy kondygnacje naziemne i jedną podziemną o łącznej powierzchni użytkowej 1.225,6 m2, w tym powierzchni biurowej 637,4 m2 (18 biur, 5 pokoi konsultacyjnych). Budynek wyposażony jest w trzy oddzielne pomieszczenia szkoleniowo-konferencyjne o łącznej powierzchni 132,6 m2.

Sposób składania ofert

Oferty należy składać osobiście/drogą pocztową na adres: Fundacja Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych, ul. Słowackiego 10, 45-364 Opole lub drogą elektroniczną na adres frssek@fundacja.opole.pl.

Termin nadsyłania ofert:  27.04.2015 r. – 29.04.2015 r.

Termin realizacji zamówienia: zostanie ustalony po wyborze Wykonawcy.

W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań odnośnie w/w zamówienia zapraszamy do bezpośredniego kontaktu:

Fundacja Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych
ul. Słowackiego 10