Nabór ofert Centrum Biznesu P.POŻ

stopka ofert CB.jpeg

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT

NA WYPOSAŻENIE W SPRZĘT GAŚNICZY, OZNAKOWANIE PRZECIWPOŻAROWE I EWAKUACYJNE, POMIAR WYDAJNOŚCI HYDRANTÓW, INSTRUKCJĘ BEZPIECZEŃSTWA POŻAROWEGO

W związku z realizacją przez Fundację Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych inwestycji pod nazwą „Budowa Centrum Biznesu jako kompleksowa galeria usług wspierająca podmioty gospodarcze” ogłasza się nabór ofert na:

- wyposażenie w podręczny sprzęt gaśniczy (dostawa i montaż ok. 8 gaśnic GP4),

- wykonanie oznakowania przeciwpożarowego oraz ewakuacyjnego (ok. 50 znaków),

- wykonanie pomiarów wydajności hydrantów wewnętrznych oraz zewnętrznych,

- opracowanie instrukcji bezpieczeństwa pożarowego.

Instrukcja bezpieczeństwa przeciwpożarowego powinna zostać wykonana zgodnie z wymogami przepisów przeciwpożarowych, a wyposażenie w podręczny sprzęt oraz oznakowanie wg obowiązujących norm.

Informacja dot. inwestycji:

Budynek biurowo- usługowy „Centrum Biznesu” usytuowany w Opolu przy ul. Wrocławskiej stanowią trzy kondygnacje naziemne i jedną podziemną o łącznej powierzchni użytkowej 1.225,6 m2, w tym powierzchni biurowej 637,4 m2 (18 biur, 5 pokoi konsultacyjnych). Budynek wyposażony jest w trzy oddzielne pomieszczenia szkoleniowo-konferencyjne o łącznej powierzchni 132,6 m2.

Sposób składania ofert:

Oferty należy składać osobiście/drogą pocztową na adres: Fundacja Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych, ul. Słowackiego 10, 45-364 Opole lub drogą elektroniczną na adres frssek@fundacja.opole.pl.

Termin nadsyłania ofert:  23.04.2015 r. - 25.04.2015 r.

Termin realizacji zamówienia: do 23.05.2015 r.

W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań odnośnie w/w zamówienia zapraszamy do kontaktu:

Fundacja Rozwoju Śląska oraz Wspierania Inicjatyw Lokalnych
ul. Słowackiego 10
45-364 Opole
Tel.  +48 77 454 25 97
Fax. +48 77 454 56 10
E-mail: frssek@fundacja.opole.pl

Data zamieszczenia ogłoszenia: 23.04.2015 r.